aboutus

Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd

Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Shengda
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 300million-500 million
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

      Η Co. εξοπλισμού επικοινωνίας Shengda Shenzhen, ΕΠΕ είναι ένας από τους επαγγελματικούς κατασκευαστές κεραιών (ISO9001 επικυρωμένο), ο οποίος καθιερώθηκε το 2009 και βρέθηκε σε Shenzhen που επιτρέπει σε μας για να απολαύσει την κατάλληλη μεταφορά στον κόσμο.

 

        Το εργοστάσιο καταλαμβάνει πάνω από 3.000 τετραγωνικά μέτρα συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου συνελεύσεων, που επεξεργάζεται το εργαστήριο. περιοχή δοκιμής, αποθήκη εμπορευμάτων, και προηγμένος εξοπλισμός για να παραγάγει και να εξετάσει το προϊόν μας. όπως την απομακρυσμένη εξεταστική αίθουσα μικροκυμάτων συσκευών ανάλυσης δικτύων συστημάτων.

 

      Η Co. εξοπλισμού επικοινωνίας Shengda Shenzhen, ΕΠΕ εστίαση στο σχεδιασμό, παράγοντας και εμπορικός, τα κανονικά προϊόντα μας είναι ψηφιακή HD κεραία TV VHF/UHF, κεραία ΠΣΤ, GSM/3G, 2.4G/3.5G/5.8GHZ, κεραία 4G/LTE, κεραία MIMO όπως τη λαστιχένια κεραία, ανώτατη κεραία, κεραία φίμπεργκλας OMNI, ο τοίχος τοποθετεί την κεραία, κεραία Yagi με και ούτω καθεξής. Ειδικά για την κεραία dvb-T/T2, η νέα κεραία σχεδίου αποκτά το θετικό ανατροφοδοτεί από όλους τους πελάτες με την άριστη απόδοση. Μέχρι τώρα έχουμε αναπτύξει περισσότερες από 100 μορφές της κεραίας που μερικά στοιχεία ακόμη και έχουν λάβει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μέσω των μόνων προγραμμάτων ανάπτυξης. Έχουμε συνεργαστεί με κάποιο μεγάλο πελάτη στην εγχώρια αγορά όπως HUAWEI, ZHONGXING, China Telecom, China Mobile και μερικά τηλεοπτικά κανάλια, είμαστε ο αποκλειστικός προμηθευτής τους λόγω της ανώτερης ποιότητας και σταθερή απόδοση.

         

          Τα προϊόντα της επιχείρησης εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Νότια Αφρική, Ιαπωνία, η Μέση Ανατολή, νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες. Η επιχείρηση έχει μια ισχυρή ομάδα σχεδίου, η ποιότητα των προϊόντων βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο, η διαδικασία παραγωγής ενημερώνεται συνεχώς, καθιστώντας το προϊόν τελειότερο.

 

          Η ποιότητα είναι σημαντική για μας και για τον πελάτη, η απαίτηση του πελάτη είναι ανώτατη. Δημιουργούμε έναν ευκολότερο, λιγότερο δαπανηρό και εξαιρετικά ικανοποιητικό τρόπο της επιχείρησης. Προσπαθώντας να επιτύχουμε τη βελτίωση των αποτελεσμάτων μέσω συνεχούς της προσπάθειάς μας καινοτομίας και του τεχνικού μηχανικού, δημιουργούμε τις τιμές για να γυρίσουμε την κεραία στην ακριβή απαίτησή σας.


          Εγγυώμαστε κάθε κεραία προσφέραμε πρέπει να εξεταστεί από τη συσκευή ανάλυσης δικτύων για να εξασφαλίσει την τέλεια ποιότητα πριν από την παράδοση. Συνεργασμένοι με πολλούς υπερπόντιους πελάτες από πάνω από είκοσι χώρες, θα είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης OEM/ODM σας για την κεραία.

 

Λεπτομέρειες επαφών:

 

Εργοστάσιο της Κίνας:

5F, βιομηχανική περιοχή Hanguang, 4ος δρόμος ChuangYe, Ailian Longgang, Shenzhen

Τηλ.: +86-755 - 89985492

Fax: +86+755-89916753

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επαφών: το may@sdantenna.net

 

-02-
Ιστορία

Ιστορία επιχείρησης
Το 2009 Καθορισμένο πανί: Η Co. εξοπλισμού επικοινωνίας Shengda Shenzhen, ΕΠΕ καθιερώθηκε
Το 2010 Αυστηρός: Τα προϊόντα πέρασαν ISO9001: πρότυπο ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000 και τυποποιημένη διαχείριση της «ΕΕ ROSH».
Το 2011 Αποτύχετε να παρουσιάσετε περιορισμό: Η επιχείρηση αναβαθμίζει πλήρως τη διακόσμηση, ενισχύει την εικόνα επιχείρησης.
Το 2012 Πρόοδος: Περασμένο ISO9001: 2000 διεθνής πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης
ν 2013 Υψηλή αποδοτικότητα: Περασμένο ISO9001: 2004 περιβαλλοντική πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων
Το 2014 Πετάξτε στα ύψη: Εισάγετε το σχέδιο εστίασης προϊόντων, πωλήσεις, ολοκλήρωση παραγωγής.
Το 2015 Καινοτομία: Προκειμένου να επεκταθούν η παραγωγή και οι πωλήσεις, αναδιαρρυθμίστε το σχεδιάγραμμα της επιχείρησης
Το 2016 Επιδιώκει τη δυνατότητα: Τα προϊόντα Ε&Α, συνεχίζουν καινοτομία και τελειότητα
Το 2017 Μεταμόρφωση: Η επιχείρηση έχει εισαγάγει στο Διαδίκτυο και το διαφοροποιημένο επιχειρησιακό πρότυπο.
Το 2018 Ανάπτυξη: Περιεκτική ανάπτυξη και να αναμείνει με ενδιαφέρον το μέλλον.

-03-
Υπηρεσία

Οι υπηρεσίες μας

1. Ανώτερη ποιότητα
QC μας εξασφαλίζει κάνετε όλα μπορούν για τον ποιοτικό έλεγχο.
Επιθεωρούμε όλο το εισερχόμενο υλικό προτού να τεθούν στη γραμμή παραγωγής και την αποθήκη εμπορευμάτων, έτσι όλο τον πελάτη μας καμία ανάγκη να ανησυχήσουν για το ποιοτικό πρόβλημα.

2. Γρηγορότερες απάντηση/παράδοση
Εξυπηρέτηση πελατών διαθέσιμη στο χρόνο απασχόλησης (8: 30 – 17: 30) από τα από από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο. Το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό θα τακτοποιήσει τις διαταγές/δείγμα από τον αγγελιαφόρο, όπως DHL, UPS, και η Fedex, TT μέσος όρος 7 ημερών, 2~4 εβδομάδες τελειώνει την αποστολή θάλασσας, οι αποστολές είναι ασφαλισμένες για την επιτυχή παράδοση και ανιχνευτό σε απευθείας σύνδεση.

3. Επαγγελματίας, αξία για τα χρήματα
Είμαστε ο άμεσος κατασκευαστής, OEM&ODM, οποιαδήποτε προσαρμοσμένη κεραία που μπορούμε να το σχεδιάσουμε και να κάνουμε στο προϊόν. Καλύτερη τιμή από μια εμπορική επιχείρηση.
Χρόνος παράδοσης: 7 εργάσιμες ημέρες στην παραλαβή της πληρωμής δειγμάτων
15 εργάσιμες ημέρες στην παραλαβή της απόδειξης πληρωμής διαταγής

Η ποιότητα είναι ουσιαστική και για τους δύο από μας, πιστεύουμε ότι υψηλός - η ποιότητα, χαμηλή τιμή, αμοιβαίο όφελος θα είναι η βάση της συνεργασίας μας.
Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή άλλες απαιτήσεις!

 

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ;

Η κορυφαία ποιότητα μας:

· ισχυρή ομάδα Ε&Α για να σας παρέχει τα πιό κατάλληλα προϊόντα

· έτη στην περιοχή βιομηχανίας κεραιών για να μας δώσει την πλούσια εμπειρία

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μας:

· OEM&ODM εγκεκριμένος

· το καλά εκπαιδευμένο και πεπειραμένο προσωπικό απαντά στις έρευνές σας μέσα σε 24hours με τα ρευστά αγγλικά

· εγγύηση για 12months

· δίνοντας σας την καλύτερη και λεπτομερή λύση

 

-04-
Η ομάδα μας

Η οργάνωση ομάδας μας

 

Shenzhen Shengda communication equipment Co.,Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας