Να στείλετε μήνυμα
Κίνα UHF κεραία TV VHF κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : wang

Free call
MS TELECOM CO.,LTD

CO. ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΏΝ ΚΡΑΤΏΝ ΜΕΛΏΝ, ΕΠΕ

  • MS TELECOM CO.,LTD
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Πωλητής
Μάρκες: ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΚΡΑΤΏΝ ΜΕΛΏΝ Αριθμός Υπαλλήλων: 50~80
Ετήσιες πωλήσεις: 100000-1000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2016
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Ιδρυμένες το 2009, οι ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ κρατών μελών είναι ένας από τους διάσημους σχεδιαστές κεραιών επικοινωνίας, τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές λύσεων στις κεραίες κατασκευών China.We από 400 MHZ σε 5,8 Ghz για τις εφαρμογές όπως 802.11a/b/g/n/ac, το 3G κυψελοειδές GSM/CDMA, το 4G, το 5G, το WiFi, το WiMax, το ΙΣΜΌ, το UHF, το VHF, το RFID και το πολύ περισσότερο.
 

Ήμαστε στην ασύρματη βιομηχανία κεραιών επικοινωνίας για πάνω από 13 έτη. Έχουμε αυξηθεί και έχουμε εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των ετών, μαζί με τη βιομηχανία. Η επαγγελματική ομάδα Ε&Α μας έχει αναπτυχθεί, εισαχθε'ντα νέα προϊόντα και νέα τεχνολογία για να ικανοποιήσουμε τη διαφορετική ανάγκη των πελατών και να εξασφαλίσουμε μπορούμε να εργαστούμε με τις καινούργιες αγορές.

Ιστορία

Ιδρυμένες το 2009, οι ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ κρατών μελών είναι ένας από τους διάσημους σχεδιαστές κεραιών επικοινωνίας, τους κατασκευαστές και τους προμηθευτές λύσεων στις κεραίες κατασκευών China.We από 400 MHZ σε 5,8 Ghz για τις εφαρμογές όπως 802.11a/b/g/n/ac, το 3G κυψελοειδές GSM/CDMA, το 4G, το 5G, το WiFi, το WiMax, το ΙΣΜΌ, το UHF, το VHF, το RFID και το πολύ περισσότερο.
 

Υπηρεσία

Ήμαστε στην ασύρματη βιομηχανία κεραιών επικοινωνίας για πάνω από 13 έτη. Έχουμε αυξηθεί και έχουμε εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των ετών, μαζί με τη βιομηχανία. Η επαγγελματική ομάδα Ε&Α μας έχει αναπτυχθεί, εισαχθε'ντα νέα προϊόντα και νέα τεχνολογία για να ικανοποιήσουμε τη διαφορετική ανάγκη των πελατών και να εξασφαλίσουμε μπορούμε να εργαστούμε με τις καινούργιες αγορές.

Η ομάδα μας
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας